Download als een iCal bestand
Ontmoet elkaar bij Longpunt in Almere
Dinsdag, 21 Februari 2017, 13:45 - 15:30
Op dinsdag 21 februari vindt in het Flevoziekenhuis een Longpunt plaats.
Thema is deze keer "Mindful bewegen: bewust ademhalen & bewegen" en de spreekster is Annemarijn Oosterwelder-Volleven van fysiotherapie & mindful bewegen.
De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium van het Flevoziekenhuis van 14.00 tot 15.45 uur (toegang gratis).

Longpunt is de plek waar longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners elkaar ontmoeten. Als longpatiënt heb je veel aan je arts of verpleegkundige, maar wat je van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. Je leert van andermans ervaring, zeker als je al je vragen mag stellen. Dat kan bij Longpunt, de maandelijkse ontmoeting die het Longfonds in samenwerking met het Flevoziekenhuis en de Zorggroep Almere organiseert voor longpatiënten.
Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden (ook voor niet-leden van het Longfonds): longpuntalmere@longfonds.nl of telefonisch met Marjan (036) 530 6090.
Aanwezigen wordt verzocht geen parfum of andere geurtjes te gebruiken, veel longpatiënten hebben daar last van.