Los de som op: 9 plus 6 is

Jose Vos

Ik wil alle medewerkers van de afdeling dagbehandeling, polikliniek, de operatie kamer en de recovery heel hartelijk danken voor de goede zorgen gedurende mijn behandeling. Ik ben ben best kritisch maar......ik heb alleen maar lof. Ik hoop het niet maar als ik weer moet worden geopereerd dan kies ik weer voor het Flevoziekenhuis.

maandag 02 augustus 2010

HC de Leng

Op 3/03/10 heb ik ten gevolge van de gladheid mijn heup gebroken. De zelfde middag nog geopereerd door de heer Dijkman. Een fantastische chirurg die het mogelijk heeft gemaakt nu-na een half jaar-dat ik weer goed kan lopen en fietsen. Ik ben de heer Dijkman veel dank verschuldigd voor het feit dat hij mij heeft behoed voor invaliditeit.

vrijdag 13 augustus 2010

Fam collé

5 maanden geleden ben ik opgenomen met een zwangerschapsvergiftiging en heb 6 weken in het ziekenhuis gelegen op de afdeling verloskunde. De dames van de verpleging (Esther, Natasja, Louise, Ella, Jolanda en alle andere) waren erg geduldig en lief. Als ze tijd hadden kwamen ze even een praatje maken. Na de bevalling van onze dochter Maud moest zij naar de neonatologie afdeling. Dankzij de goede zorgen van oa Jane en Marjan mocht ze na bijna 2 weken mee naar huis. De nazorg van dr.Dooremalen was ook erg fijn.

vrijdag 20 augustus 2010

Elles Bosman

Ik vind het onbegrijpelijk dat het Flevoziekenhuis op de eerste plaats is geeindigd, dit terwijl er nog zo verschrikkelijk veel te verbeteren en te leren is, en we spreken uit jarenlange ervaring, en op vele afdelingen. Sommige steken er met kop en schouders boven uit in positieve zin en sommige in negatieve, hoe is het dan met de rest van de ziekenhuizen gesteld vragen wij ons af, een zorg en aandachtspunt.

vrijdag 03 september 2010

Roelfien Munnikes

Gefeliciteerd met de 1e plaats in de AD ziekenhuistop. Maar ik weet al lang dat Flevoziekenhuis een fijn ziekenhuis is met veel kennis. Ze hebben me al een paar keer, ondanks de vage klachten, van heel veel narigheid verlost, die achteraf veel ernstiger had kunnen uitpakken. Een verdiende pluim.

vrijdag 03 september 2010

 
Powered by Phoca Guestbook