Van 1 maart tot en met 30 april 2017 exposeert de Braziliaanse artist/researcher Régis Gonçalves in de Binnenstraat van het Flevoziekenhuis. De tentoonstelling met de titel ‘Blueprint Brazil’ is onderdeel van een lopend studieproject naar Braziliaanse kunst.

expositie blueprintbrazil 2017

Regis Goncalves onderzoekt in het studieproject de rol van de kunstenaar in de Braziliaanse kunst en de Braziliaanse maatschappij. De vraagstelling is: Wat is Braziliaanse kunst, of wat maakt deze kunst Braziliaans? In de tentoonstelling in het Flevoziekenhuis zijn reflecties op dit thema te zien. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis.

Opening

‘Blueprint Brazil’ wordt donderdag 30 maart om 16.00 uur officieel geopend door Anita Arts, voorzitter van de raad van bestuur van het Flevoziekenhuis.
email this page