De maatregelen die het Flevoziekenhuis heeft genomen om de verspreiding van het Norovirus tegen te gaan, zijn effectief gebleken. Er zijn al enkele dagen geen nieuwe ziekmeldingen van patiënten of medewerkers bijgekomen, die duiden op het Norovirus. Op vrijdag 17 maart is daarom de opnamestop op de verpleegafdeling Chirurgie opgeheven. De afdeling is per direct weer open voor nieuwe patiënten.

flevoziekenhuis voorgevel
Alle extra voorzorgsmaatregelen die zijn genomen om verdere verspreiding van het Norovirus te voorkomen, zijn niet meer van kracht. Ook de aanvullende hygiënemaatregelen zijn ingetrokken. De normale procedure rond hygiëne is weer van kracht. Alle bezoekers zijn weer welkom op álle verpleegafdelingen én in het restaurant.

Zie hier voor eerdere berichtgeving.

email this page