Het Flevoziekenhuis doet mee aan de landelijke Huidkankerdag op zaterdag 20 mei 2017. Tijdens deze dag kunnen mensen verdachte huidplekjes laten checken door een dermatoloog. Dermatologen doen dit vanuit een groeiende zorg om het almaar stijgend aantal gevallen van huidkanker.

huidkankerdag 2017

De medewerkers van de polikliniek Dermatologie van het Flevoziekenhuis vinden het belangrijk dat mensen zich bewuster worden van de gevaren van (te veel) zonnen. Tijdens de Huidkankerdag geven zij daarom informatie over huidkanker en proberen zij op alle mogelijke manieren uit te leggen hoe belangrijk het is om de huid regelmatig zelf te controleren. Daarnaast is het mogelijk om de poli Dermatologie te bezichtigen en een kijkje te nemen bij de Fotofinder en de poliklinische behandelkamer.

Huidcheck? Vóóraf inschrijven verplicht

U kunt ook in aanmerking komen voor een gratis, korte huidcheck door een dermatoloog. Let op: deze huidcheck is geen officieel medisch consult.
Om in aanmerking te komen voor de gratis huidcheck, dient u zich verplicht vóóraf in te schrijven. Dit kan - vanaf woensdag 19 april - via de website www.huidkankerdag.nl. Er is beperkt plaats, waarbij geldt ‘vol is vol’.
email this page