Het Flevoziekenhuis doet mee aan de landelijke Huidkankerdag op zaterdag 20 mei 2017. Tijdens deze dag kunt u verdachte huidplekjes gratis laten checken door een dermatoloog. Inschrijving vóóraf is verplicht, maar vanwege het grote succes is inschrijven via de officiële website van de Huidkankerdag niet meer mogelijk.
De poli Dermatologie heeft extra plekken gerealiseerd, waarvoor u zich nog kunt opgeven bij mijnInfopunt, via mijninfopunt@flevoziekenhuis.nl of 036-868 8521 (ma t/m vr, 9.00-17.00 uur). Graag o.v.v. ‘gratis huidcheck’ en uw e-mailadres en/of telefoonnummer.
Let op: deze huidcheck is geen officieel medisch consult.

huidkankerdag 2017

De medewerkers van de polikliniek Dermatologie van het Flevoziekenhuis vinden het belangrijk dat mensen zich bewuster worden van de gevaren van (te veel) zonnen. Tijdens de Huidkankerdag geven zij daarom informatie over huidkanker en proberen zij op alle mogelijke manieren uit te leggen hoe belangrijk het is om de huid regelmatig zelf te controleren. Daarnaast is het mogelijk om de poli Dermatologie te bezichtigen en een kijkje te nemen bij de photofinder, de poliklinische behandelkamer en fotodynamische therapie.
email this page