Annette Fijn van Draat is op 1 juni gestart als lid raad van bestuur van het Flevoziekenhuis. Met voorzitter Anita Arts, Edo Schubert en Annette Fijn van Draat is de raad van bestuur weer compleet. De besturing blijft collegiaal: alle bestuurders zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het geheel. Iedere bestuurder heeft eigen ziekenhuisbrede portefeuilles.

rvb 2017 02

Anita Arts is sinds januari 2013 voorzitter van de raad van bestuur en blijft dat in de nieuwe samenstelling. Zij is verantwoordelijk voor strategie en allianties, innovatie (waaronder digitalisering en technologie), HR en communicatie. Edo Schubert is per 1 april benoemd als lid raad van bestuur en verantwoordelijk voor kwaliteit en veiligheid van zorg. Voor deze portefeuille was hij al interim verantwoordelijk. Schubert werkt al ruim tien jaar als internist-intensivist op de Intensive care van het Flevoziekenhuis. Hij was in het verleden onder andere voorzitter van het bestuur van de medische staf.

Annette Fijn van Draat is verantwoordelijk voor bedrijfsvoering en financiën. Fijn van Draat was werkzaam als manager bedrijfsvoering van het Onderwijscentrum en van de divisie Biomedische Genetica van het UMC Utrecht.

email this page