De Spataderkliniek van het Flevoziekenhuis organiseert op woensdag 22 november van 18.00 – 21.00 uur een informatieavond over de behandeling van spataderen. De bezoekers krijgen uitleg over de aanpak en behandelmogelijkheden van de Spataderkliniek, waarin dermatologen en een vaatchirurg nauw samenwerken. Tijdens de avond is het mogelijk een korte screening van de benen te laten uitvoeren met een echo. Geïnteresseerden dienen zich hiervoor aan te melden via mijnInfopunt.

spataderkliniek benen

Mensen met spataderen kunnen diverse lichamelijke klachten hebben. Bijvoorbeeld vermoeide benen, een zwaar gevoel in de benen, branderig gevoel in de voeten en rondom de enkels, zichtbare opgezwollen aderen onder de huid, zwelling van de enkel en voet, nachtelijke spierkramp en tintelingen. Veel mensen herkennen deze klachten bij zichzelf niet als mogelijke oorzaak van spataderen.

Moderne behandelmethoden

Om spataderen te behandelen biedt de Spataderkliniek de allernieuwste behandelmethoden. De artsen maken onder meer gebruik van de ClariVein-methode en laserbehandeling om spataderen te behandelen. Deze methodes geven nauwelijks (na)pijn en hebben een langdurig positief effect op de klachten.
Alle behandelmethoden worden op de informatiebijeenkomst van 22 november a.s. uitgelegd. Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Programma

Naast de screeningen wordt tijdens de avond twee keer een inhoudelijke presentatie gegeven over de behandeling van spataderen, om 19.00 en 20.00 uur. Daarnaast is er een kleine informatiemarkt met stands van de firma Angiocare, Streutker Huidtherapie en Flevomotion. Deze firma’s zijn overigens zakelijk niet verbonden aan de Spataderkliniek.
De bijeenkomst vindt plaats in het Auditorium en de Foyer op de tweede etage van het Flevoziekenhuis, begint om 18.00 uur en duurt ongeveer tot 21.00 uur.

Aanmelden noodzakelijk

Om in aanmerking te komen voor een screening van de benen, dienen geïnteresseerden zich aan te melden bij mijnInfopunt, per mail via mijnInfopunt@flevoziekenhuis.nl of telefonisch via (036) 868 8521 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur).
email this page