Twitter Flevoziekenhuis

Facebook Flevoziekenhuis

LinkedIn Flevoziekenhuis

vind je baan in 1 dag

Op 30 september a.s. organiseert het Flevoziekenhuis een uniek evenement dat je niet mag missen als je op zoek bent naar een (nieuwe) baan in de zorg!

‘Vind je baan in 1 dag’
Waarom het Flevoziekenhuis?
Voor wie
Hoe ziet de dag eruit?
Vacatures
Voordeel voor jou

‘Vind je baan in 1 dag’

Het Flevoziekenhuis organiseert deze dag om op een originele en snelle manier kennis te maken met nieuwe collega’s voor diverse functies in ons ziekenhuis. En wie weet loop jij aan het eind van deze dag met een arbeidscontract de deur uit!

Waarom het Flevoziekenhuis?

Het Flevoziekenhuis in Almere is een groot stadsziekenhuis met regionale functie voor Flevoland en ’t Gooi. ‘Topzorg dichtbij’ voor onze patiënten, daar staan we voor. En dat doen we in nauwe samenwerking met het AMC en de eerste lijn in Almere. Onze collega’s op de Spoedeisende hulp, Intensive care en verpleegafdelingen bieden steeds meer specialistische en complexe zorg. En dankzij de samenwerking met het AMC (‘De Alliantie’) worden AMC-patiënten in het Flevoziekenhuis geopereerd.      

Het ziekenhuis is ook opleidingsziekenhuis voor inmiddels negen specialismen. Het aantal opleidingsplaatsen voor specialistische vervolgopleidingen voor verpleegkundigen groeit op gelijke voet mee. Dat geldt ook voor onze interne hbov-opleiding voor mbo-verpleegkundigen. Wie wil blijven leren komt bij ons aan zijn of haar trekken.

Het Flevoziekenhuis is een fijne plek om te werken. Vakmanschap wordt gewaardeerd en er is ruimte om persoonlijk te groeien. We werken professioneel met elkaar samen; veel collega’s kennen elkaar, over de afdelingen heen. Regelmatig roemen medewerkers en artsen in opleiding het laagdrempelige contact. We zijn een ziekenhuis waar mensen met plezier werken. En jij bent als nieuwe collega van harte welkom!

Voor wie

Het Flevoziekenhuis heeft vacatures voor verpleegkundigen op de Spoedeisende hulp, Hartbewaking (CCU), Neonatologie en Intensive care. Op de afdeling OK zijn er vacatures voor OK-assistent Chirurgie en anesthesiemedewerker. Er is ook ruimte voor algemeen verpleegkundigen en gipsverbandmeesters.

Voldoe je aan de functie-eisen? Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Of wil je de specialistische vervolgopleiding voor een van de functies gaan volgen? Stuur je CV in en je hoort vanaf begin september of je wordt uitgenodigd voor de sollicitatiedag.

Hoe ziet de dag eruit?

Vanaf 9.00 uur ben je welkom, het programma start om 9.30 uur en eindigt rond 17.00 uur. Je doorloopt vijf verschillende rondes:
  • Eerste selectiegesprek
  • Tweede selectiegesprek
  • Rollenspel
  • Capaciteitentest (op mbo- of hbo-niveau)
  • Rondleiding op de afdeling
Alle rondes duren een half uur. Bij de uitnodiging voor de dag ontvang je jouw planning en de namen van je gesprekspartners.

Als je alle rondes hebt doorlopen, hoor je of jij één van de gelukkigen bent. We voeren dan meteen het arbeidsvoorwaardengesprek. Wil jij verder met ons en wij met jou? Dan loop je aan het eind van de dag met een arbeidscontract de deur uit en kun jij jezelf onze nieuwe collega noemen!

Vacatures

Dit zijn de vacatures waarop je kunt solliciteren:
Let op: als je voor meerdere functies in aanmerking wilt komen, vul dan per functie het sollicitatieformulier in.

Voordeel voor jou

Leidt je sollicitatie tot een arbeidsovereenkomst? Dan ontvang je een belevenisbon ter waarde van € 250. En je ontvangt als nieuwe collega na een jaar bovendien een leerbudget van € 500. Deze regeling geldt voor genoemde functies gedurende de campagne ‘vind je baan in 1 dag’.

Word jij onze nieuwe collega?

Grijp dan je kans en solliciteer (via de link) uiterlijk 17 september op een (of meer) van bovenstaande functies. 

Wie weet ontmoeten we elkaar op 30 september a.s.!
Heb je vragen? Stuur je mail naar hr@flevoziekenhuis.nl