SEH verpleegkundige
Verpleegkundigen Neonatologie en Kinderverpleegkundigen
Verpleegkundige met de specialisatie CCU
IC en SEH verpleegkundige
Kinderverpleegkundige
Verpleegkundige Chirurgie
mbo-/hbo-verpleegkundige Longziekten

Ben jij straks de verpleegkundige spil binnen onze acute zorg?
­­­­­­­­­­
Binnen de SEH is vacatureruimte voor een enthousiaste: 

SEH verpleegkundige
32-36 uur per week (88,89%-100%)

De afdeling: 
Op onze Spoedeisende Hulp beschikken we over reguliere en speciale kinderplaatsen, twee shockrooms en een traumakamer. Ook beschikken we over een buckykamer, en een eigen gipskamer. De spoedeisende hulp werkt op één locatie nauw samen met de huisartsenpost. 
Ons team bestaat uit SEH verpleegkundigen, dokters-, afdelingsassistenten, SEH artsen en diverse arts assistenten. De dagelijkse leiding is in handen van de EVR voorzitter/SEH arts, de bedrijfsleider en de teamleiders.

De functie:
Als SEH verpleegkundige verleen je specialistische verpleegkundige zorg aan patiënten met een acute, complexe of hoogcomplexe zorgvraag. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een zorgvuldige administratie en registratie van het zorgproces. Ook wordt een bijdrage in niet direct patiëntenzorg gebonden werkzaamheden van je verwacht. Deskundigheidsbevordering is een continu proces om gezamenlijk tot een zo optimaal mogelijk behandel- en verzorgplan te komen.

Bekijk ook eens dit filmpje. (de link werkt het beste in Chrome)

Wij vragen: 

 • Een flexibele gediplomeerd SEH verpleegkundige (bij voorkeur met een HBO opleiding);
 • Relevante klinische ervaring;
 • Bereidheid tot het volgen van de verplichte TNCC en ENPC trainingen;
 • Vaardigheid in mondelinge communicatie naar patiënten;
 • Vaardigheid in mondelinge, schriftelijke (digitale) communicatie naar andere professionals;
 • Je luistert, bent vasthoudend en tactvol in de samenwerking met collega’s;
 • Je bent accuraat, alert, ordelijk en je hebt gevoel voor hygiëne;
 • Je bent resultaatgericht en je hebt daarbij oog voor de kwaliteitsnormen;
 • Klinisch redeneren en evidence based practices zijn je leidraad;
 • Je denkt klantgericht en in oplossingen en kansen;
 • Je bent integer en betrouwbaar;
 • Je kunt goed omgaan met veranderingen;

Wij bieden: 
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.840,-- bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd.

Kom je bij ons werken, dan ontvang je een cadeaubon en een persoonlijk opleidingsbudget (volledig vrij te besteden) als je één jaar in dienst bent. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met de bedrijfsleider of teamleiders.

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Ingrid Hendrikse (bedrijfsleider a.i. EVR SEH) bereikbaar op 036-868 9304. Je kunt ook contact opnemen met Marieke Zwarteveen (teamleider SEH) bereikbaar op 036-868 8608.

Bij interesse ben je natuurlijk van harte welkom om een dagje mee te lopen, zodat je een goede indruk krijgt van het werk en het team.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2017-319.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.BW 1ster