Activiteiten buiten
  • Neem een kijkje in de ambulance van GGD Almere.
  • Spring mee op het springkasteel.
Wie of wat vindt u in de centrale hal?
  • Heeft u een compliment of idee voor het Flevoziekenhuis? De cliëntenraad hangt uw inbreng als wens in de wensenboom. De cliëntenraad gebruikt deze wensen om de raad van bestuur te adviseren over verbeteringen in de zorg.

• Kom genieten van een heerlijke handmassage, als voorbeeld van onze complementaire zorg aan patiënten.

• Pop-up restaurant Vermaat met speciaal Open dag-aanbod.

• Verzekerdenpunt & mijnFlevoziekenhuis: ‘hoe zit uw ziekenhuisrekening in elkaar’ & aanmelden en gebruikersinformatie over online afspraken maken/wijzigen.

• Bij mijnInfopunt bent u altijd welkom voor vragen. U kunt hier uw inzending voor de prijsvraag inleveren (altijd een prijsje!).
    In mijnInfopunt verzorgt polikliniek Longziekten een eenvoudige blaastest. U kunt zien wat er gebeurt bij longfunctietesten en een bronchoscoop bekijken.

• Startpunt van de rondleidingen

Plattegronden open dag