Suggestie voor wandelroute
wandelroute
Als u een kijkje achter de schermen wilt, kunt u deze route lopen langs poliklinieken en afdelingen:
  1. Startpunt is de centrale hal.

2. Ga via liftblok M naar de 2e verdieping. Rechtsaf vindt u het Centrum Bijzondere Tandheelkunde (CBT).

3. Terug via liftblok M naar de begane grond (centrale hal), vindt u einde rechts de interactieve informatiemarkt in de Binnenstraat (kijk op het programma).
    Tips voor kinderen op de markt:
    • Radiologie: kinderquiz
    • Montris Kinderopvang: knutselen
    • Kinderafdeling: doktersdiploma halen, boekjes en CliniClowns

4. Halverwege aan de rechterkant (tegenover lift E) vindt u de keuken.

Tip voor kinderen: Om 14.00 uur kunnen maximaal 8 kinderen een kookworkshop volgen. Een inschrijfformulier hangt bij de keuken. Helaas geldt: vol = vol!

5. Terug in de Binnenstraat, neemt u lift E (aan uw rechterzijde) naar de 1e verdieping: hier verzorgen onze patiëntvervoerders een rolstoelenrace.

6. U loopt langs de balustrade naar polikliniek Oogheelkunde (volg route A).

7. Neem de trap of lift A naar de 2e verdieping. Rechtsaf vind u polikliniek Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO).

8. Linksaf vanuit liftblok B, volgt u de route naar polikliniek Dermatologie & Spataderkliniek.

9. Ga (ietsje teruglopen) via liftblok C naar de begane grond voor de Gipskamer.

10. Loop de gang door, richting de centrale hal. U loopt vervolgens naar buiten en u volgt rechtsaf de routeborden naar DeKinderkliniek.

11. Als u terugloopt naar het Flevoziekenhuis, kunt u bij mijnInfopunt de oplossing van de prijsvraag inleveren. U ontvangt dan een kleine attentie en maakt kans op de hoofdprijs.
CBT Bent u of is uw kind bang voor de tandarts? Kom dan juist langs en bekijk de behandelkamer. Of krijg een poetsinstructie.

Keuken Kom proeven en ontdekken wat een keuken in een ziekenhuis doet. U vindt er ook informatie over gezonde voeding.

Rolstoelenrace Hoe handig en snel ben jij in een rolstoel? Onze patiëntenvervoerders dagen je uit om je snelheid te meten.

Poli Oogheelkunde

Maak kennis met de verschillende mensen die hier werken. Laat je ogen meten, volg een ‘oogpoets’ workshop of krijg druppelinstructie.

wistudat05
wistudat04

KNO

Loop langs voor verschillende testjes, zoals een stemanalyse (fonetogram) of hoortest. Plaats zelf buisjes of zie wat een KNO-arts ziet in je oor.
Dermatologie & Spataderkliniek Hier ziet en hoort u hoe de dermatologische behandelingen zich in 25 jaar hebben ontwikkeld: de veranderingen van vroeger tot nu.

Gipskamer Laat je knuffel of pop onderzoeken. Als het nodig is, kun je zelf gips of tape aanleggen. Een leuk fotomoment!

DeKinderkliniek Met de puzzelspeurtocht leer je van alles over DeKinderkliniek. En kom muziek maken met instrumenten of als DJ in de Muziekids Studio.

Plattegronden open dag:

eerste etage knop

tweede etage knop

Prijsvraag

Wilt u meedoen met de prijsvraag? Volg de route die hierboven beschreven staat. Verzamel letters. Vul de gevonden letters in het programmaboekje in en raad het woord.

U kunt uw oplossing inleveren bij mijnInfopunt. U ontvangt een leuke attentie en maakt kans op de hoofdprijs: een Samsung tablet.