7 maart t/m 24 september
Mini-tentoonstelling ‘Reis mee door de tijd’

25 jaar openingDe mini-tentoonstelling ‘Reis mee door de tijd’ bestaat uit een expositiezuil en banieren, die de hoogtepunten van de afgelopen 25 jaar in beeld brengen.
De expositiezuil en de banieren blijven tot en met 24 september te bekijken in de centrale hal van het Flevoziekenhuis.


3 juni (voor medewerkers en partners)
Personeelsfeest

schouwburg
Op vrijdagavond 3 juni hebben de artsen, verpleegkundigen en overige medewerkers een feestje in KAF (Schouwburg Almere). Het ziekenhuis blijft natuurlijk gewoon open, dus voor de achterblijvers wordt iets speciaals gedaan.


12 juni: hele dag
Almere City Run

almere cityrun
Namens het Flevoziekenhuis lopen 2 x 25 collega’s mee met de verschillende afstanden van de Almere City Run. Er wordt al flink getraind. Een goede warming up is hierbij erg belangrijk, want we willen blessures uiteraard voorkomen!


29 juni (op uitnodiging)
Relatie evenement

topzorg
Het Flevoziekenhuis biedt ‘Topzorg dichtbij’. Dit doen we door intensief samen te werken met onze partners in de regio. Daarom zijn ook onze zorgcollega’s en andere relaties van harte welkom om het jubileum van het Flevoziekenhuis samen met ons te vieren tijdens een avondprogramma. Een bijzondere spreker luistert het programma op.


24 september: 11.00 - 13.00 uur
Reünie

reunie
Ter gelegenheid van ons 25-jarig jubileum nodigen we alle oud-medewerkers en oud-vrijwilligers van harte uit voor een reünie. Save the date! Hebt u nog contact met oud-collega’s? Stel ze op de hoogte.


24 september: 11.00 – 15.00 uur
Open dag

open dag
Deze dag openen we onze deuren voor patiënten, inwoners van Almere en de regio en andere belangstellenden. Deze dag is er van alles te zien, horen en beleven in het ziekenhuis; om op ‘een andere manier’ kennis te maken met onze specialismen, medewerkers en de sfeer van het ziekenhuis. Denk aan rondleidingen, informatiestands en ontmoetingen met onze medewerkers. Jong en oud zijn van harte welkom op deze dag. Het programma is nog in ontwikkeling.
 
Pin It