Het mammacareteam van het Flevoziekenhuis heeft een geheel nieuwe website over borstkankerzorg gemaakt. De website biedt uitgebreide informatie over alles wat met borstkanker te maken heeft en is opgedeeld in een vijftal informatieve hoofdstukken. Daarnaast kunt u in een aparte nieuwsrubriek de laatste nieuwtjes en actuele ontwikkelingen lezen.

borstkankerzorgIndeling
In het hoofdstuk Heb ik borstkanker? leest u alles over de symptomen van borstkanker, de verschillende onderzoeken en over goedaardige afwijkingen.
Het tabblad Kenniscentrum geeft u veel informatie over de diverse soorten borstkanker en de behandelmogelijkheden in het algemeen.
Wilt u weten hoe de borstkankerzorg in het Flevoziekenhuis geregeld is, welke behandelingen wij bieden en wat u daarbij te wachten staat? Lees dan het hoofdstuk Voor patiënten.
In het hoofdstuk Het ziekenhuis leest u meer over ons mammacareteam en allerlei praktische zaken als samenwerkingen, verzekeringen, enz.
Tenslotte vindt u onze bereikbaarheid en contactgegevens onder het tabblad Contact.