Gwen Diepenhorst is in september gestart als oncologisch chirurg in het Flevoziekenhuis. In het kader van de alliantie zal zij gedeeltelijk werkzaam zijn in het AMC voor de mammachirurgie. Na haar promotieonderzoek in het AMC volgde Gwen haar opleiding in het VUmc en het Westfriesgasthuis, met als aandachtsgebieden de oncologische, laparoscopische en endocriene chirurgie. De afgelopen 1,5 jaar werkte zij als oncologisch chirurg bij de Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar.

diepenhorst
Gwen Diepenhorst: "Niet alleen de medisch-inhoudelijke aspecten van het vak zijn voor mij als zorgverlener belangrijk. Het Flevoziekenhuis biedt mij een zeer prettige werksfeer met een gemotiveerd multidisciplinair team. Zowel de alliantie met het AMC als de opleidingssetting zorgen ervoor dat wij als zorgverleners scherp en up-to-date blijven en ook zorg kunnen bieden bij complexe problematiek."

Lees hier haar volledige profiel.