De verpleegafdeling Cardiologie beschikt als eerste afdeling in het Flevoziekenhuis over een afdelingsrestaurant. In dit sfeervolle restaurant in de centrale ruimte kunt u als patiënt terecht voor uw ontbijt, lunch en diner. Maar het restaurant beschikt ook over een gezellige koffiehoek, een computertafel en een loungehoek. Uw bezoek is hier van harte welkom voor een kopje koffie. Hopelijk kunnen zij in de toekomst ook een hapje mee-eten.

cardiologie restaurant

Service en keuzevrijheid

Uitgangspunt van ons voedingsconcept is dat u à la minute kunt kiezen wat u wilt eten, hoeveel, wanneer, waar en met wie. Zo voelt u zich hopelijk zo thuis mogelijk en kunt u uw normale leefpatroon doorzetten wanneer u in het ziekenhuis ligt.

Meals-on-wheels wagen

Om dit te realiseren krijgen de patiënten op alle verpleegafdelingen sinds januari 2012 hun warme maaltijd geserveerd vanaf een meals-on-wheels wagen, die bediend wordt door medewerkers foodservice. Zij bieden de patiënt ter plekke keus uit meerdere menu’s en gerechten. Bovendien kan de patiënt bepalen hoeveel hij of zij eet.

Elke verpleegafdeling heeft een eigen meals-on-wheels wagen, die vanaf 17.00 uur het diner rondbrengt. In het afdelingsrestaurant van Cardiologie maakt de meals-on-wheels wagen integraal deel uit van de toonbank van het restaurant.
Voor ontbijt en lunch wordt gebruik gemaakt van de al langer bestaande broodwagen.

Aanspreekpunt medewerker foodservice

Gedurende de hele dag, van 7.00 – 20.00 uur, is een medewerker foodservice aanwezig op verpleegafdeling. Zij (of hij) is hèt aanspreekpunt voor al uw vragen over voeding.