Het Flevoziekenhuis ontving deze week het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk van de Harteraad (voorheen De Hart&Vaatgroep). Daarmee voldoen zowel de vaatzorg als de spataderzorg van het ziekenhuis aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door de patiëntenvereniging, in nauwe samenwerking met de betrokken beroepsgroepen.

“Door consequent de kwaliteit te monitoren en waar nodig te verbeteren, hebben wij al jaren het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk”, legt vaatchirurg Laurens Huisman uit. “Onze afdelingen dermatologie en vaatchirurgie werken heel goed samen, dat is essentieel voor het leveren van hoogwaardige spatader- en vaatzorg.”

vaat spataderkeurmerk 2018

Op www.harteraad.nl/informatie/vaatkeurmerk en www.harteraad.nl/informatie/spataderkeurmerk kunnen patiënten zien welke ziekenhuizen het Vaatkeurmerk en/of Spataderkeurmerk 2018 hebben. Beide keurmerken helpen patiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaatzorg en spataderzorg wordt aangeboden.

Harteraad

Harteraad is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl.

 
Pin It