Het Flevoziekenhuis in de praktijk
Wij zijn hét ziekenhuis van Almere, dé groeistad van Nederland met nu al ruim 194.000 inwoners. Naast hoogwaardige basiszorg met alle gangbare medische specialismen, krijgen wij meer topklinische voorzieningen en ontwikkelen we ons als opleidingsziekenhuis.
Opleiden is investeren in de toekomst; in goed opgeleide professionals, in kwaliteit van zorg en in een goede arbeidsmarktpositie. Opleiden is ook samenwerken, bijvoorbeeld met het hoger onderwijs. De Comakerships met Windesheim Flevoland zijn daarom - voor jou én voor ons - een mooie kans.

Boeiend
Het Flevoziekenhuis is een grote en aantrekkelijke Almeerse werkgever, met in totaal bijna 2000 medewerkers en vrijwilligers. Naast medische en verpleegkundige opleidingen, bieden wij jou méér en boeiende mogelijkheden voor praktische Comakerships.
Zo kun je ook bij ons terecht als je geïnteresseerd bent in opdrachten op het gebied van HRM, informatica of bedrijfskunde. Zit je meer te denken aan maatschappelijk werk of logopedie? Ook die mogelijkheden vind je bij ons…..

Met het aanmeldformulier stage kun je solliciteren naar comakership bij het Flevoziekenhuis.