Adres en telefoonnummers
Hospitaalweg 1
1315 RA Almere
T: 036 – 868 88 88

Telefoonnummers mammapoli
Afspraken maken nieuwe patiënten: 036 - 868 85 43
Medische en andere vragen: 036 – 868 96 88 of 036 – 868 96 47

E-mail: mammacare@flevoziekenhuis.nl
Fax: 036 – 868 93 92

Locatie Mammapoli in het ziekenhuis
  • Voor nieuwe patiënten (aanmelden): bij poli Chirurgie (route 51, begane grond, bekijk de route)
  • Voor nieuwe patiënten (eerste gesprek en onderzoek): bij afdeling Radiologie (route 70, begane grond, bekijk de route)
  • Voor controlepatiënten (vervolgafspraken en nazorg): bij Mammacare (route 36, eerste verdieping, bekijk de route)

Routebeschrijving

Vul uw vertrekgegevens in en de route naar het Flevoziekenhuis wordt getoond: met het openbaar vervoer, met de auto, op de fiets of te voet:Parkeren
Het Flevoziekenhuis staat in het centrum van Almere Stad en heeft geen eigen parkeergelegenheid voor patiënten en/of bezoekers. U kunt betaald parkeren bij de gemeentelijke Hospitaalgarage, schuin tegenover de hoofdingang van het ziekenhuis.
Zie ook:
• parkeerplaatsen naast het Flevoziekenhuis: waar kan ik parkeren?
• de parkeertijden en parkeertarieven in Almere: parkeren in de stad

Parkeerkaart bij langdurige opname
Voor de partner van een patiënt of de ouder(s) van een patiëntje is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief een onbeperkte parkeerkaart aan te schaffen bij Parkeerservice Almere. Deze mogelijkheid geldt alleen vanaf het moment dat de patiënt 7 dagen of langer is opgenomen in het Flevoziekenhuis.
Hiervoor dient een formulier ingevuld te worden door de desbetreffende verpleegafdeling. Dit formulier moet worden ingeleverd bij Parkeerservice Almere. Informeer hiernaar bij de verpleegafdeling waar de patiënt is opgenomen.

Even iemand wegbrengen
Het is mogelijk even iemand naar de voordeur van het ziekenhuis te brengen, maar de bestuurder mag het voertuig niet verlaten. Hij/zij moet meteen doorrijden nadat de passagier is uitgestapt.