Werk en verzekeringen in relatie tot gezondheid
Voor meer informatie of advies over werk en verzekeringen in relatie tot uw gezondheid kunt u terecht bij Welder, voorheen het Breed Platform Verzekerden & Werk. Welder is er voor iedereen met een gezondheidsprobleem of handicap.

Op hun website vindt u informatie over gezondheidsproblemen en uw huidige werk. U vindt er echter ook tips over solliciteren, uitkeringen, verzekeringen of zelf een bedrijf opstarten.
Meer informatie: www.vraagwelder.nl of de telefonische helpdesk: 0900 - 4800300 (30ct/min)

Kanker & Werk
De Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties is een overkoepelende organisatie van patiëntenorganisaties. Bij de NFK zitten 24 patiëntenorganisaties aangesloten die informatie en/of lotgenotencontact bieden over verschillende vormen van kanker, of een bepaalde problematiek. Binnen de NFK is onder andere een platform ‘Kanker & Werk’ opgericht. Dit platform houdt zich bezig met problematiek rondom werk en inkomen.
Meer informatie: www.kankerpatient.nl.

Zorgkosten
Heeft u een persoonlijke vraag over de (te verwachten) kosten uw zorgkosten of een opmerking over uw rekening? Via dit formulier kunt u om informatie of een reactie vragen van een van onze medewerkers. U kunt uw vraag ook telefonisch stellen. U belt dan met telefoonnummer 036 - 868 8896. U krijgt dan een keuze menu. Het is handig als u uw papieren van de verzekering en het ziekenhuis bij de hand heeft. U kunt ook mailen naar: zorgkosten@flevoziekenhuis.nl.