Wilt u ook uw ervaringen delen over uw ervaringen als patiënt in het Flevoziekenhuis?
U kunt een bericht achterlaten in ons gastenboek

Wat waren de ervaringen van andere patiënten (bron: ZorgkaartNederland)?

Oncoloog Sommeijer, 9 mei 2016: “Ik heb als patiënt goede ervaringen gehad tijdens mijn behandeling bij dokter Sommeijer. Helaas wordt mijn verdere behandeling voort gezet in het VU Amsterdam. Mijn ervaringen met dokter Sommeijer ervaar ik als zeer positief en een betrokken en begripvol persoon. Waar door je als patiënt niet behandeld wordt als patiënt maar als mens.”

Chirurg Van der Meij, 26 januari 2015: “Dokter Van der Meij is ‘Simply the best, better than all the rest!’ Zoveel aandacht voor de "hele" mens en niet alleen voor de ingreep. Zelfs na haar lange, en ik vermoed, hard werkende dag komt ze nog langs en stelt je gerust! Als chirurg is ze goed, maar de mens achter deze chirurg is uitstekend!”

Chirurg Van der Ven, 25 december 2015: “Uitstekende arts, een vakman en bijzonder prettig in de omgang, hij geeft de patiënt vertrouwen en dat is wat men nodig heeft. Vriendelijke groeten!”

Oncoloog Baars, 17 augustus 2015: “Dr. J.P. Baars is gewoon goed! Geeft 100%. Ik vertrouw hem met mijn leven.”

Chirurg Verbeek, 17 augustus 2015: “Super! Professioneel. Neemt de tijd voor zijn patiënt, luistert met aandacht, is eerlijk en beantwoord vragen op een rustige manier in a way so one understands. Ik vertrouw dokter Verbeek completely!”

Chirurg Van der Ven, 18 juli 2015: “Via de Giocapoli bij dokter van de Ven terechtgekomen. Kennismaking vlak voor de operatie in het Flevoziekenhuis. Goede uitleg over de geplande operatie. Na de operatie contact met mijn echtgenoot over de bevindingen en mijn toestand. Dagelijks bezoek in het ziekenhuis en goed antwoord op mijn vragen. Mijn zeer voorspoedige herstel koppel ik voor een groot deel aan kwaliteit van de operatie.”

MDL-arts Mallant-Hent, 1 april 2015: “Ik wil deze Dokter en haar team bedanken voor de goeden zorgen bij het onderzoek. Het waren zeer deskundige mensen die je helemaal op je gemaakt stelden, niks anders dan lof.”

Chirurg Boom, 29 februari 2015: “Zeer betrokken arts, kundig & luisterend.. een vrij zeldzame combinatie. Dr. Boom krijgt van ons een enorme pluim, wat een fijne arts!

MDL-arts Schluter, 1 januari 2015: “Deze dokter is lief en rustig en vertelt alles goed en ze doet niet zo hard maar voorzichtig en ze probeert je niet pijn te doen. Ik vond het een fijne dokter.”

Chirurg Van der Ven, 16 oktober 2014: “Ik heb Dr. Van de Ven begin 2010 voor het eerst gezien en ben kort daarop door hem laparoscopisch geopereerd wegens dikkedarmkanker waarbij succesvol een sigmoidresectie werd uitgevoerd. Eind 2013 opnieuw geholpen voor darmkanker door Dr. Van de Ven, die nu tegen grote problemen aanliep wegens verklevingen van de darm aan de blaas en urineleiders. Operatie na zes en een half uur ook nu weer prima geslaagd. In de bijna 5 jaar dat ik te maken heb met deze chirurg kan ik de conclusie trekken dat hij alle tijd neemt voor het geven van informatie, gevraagd of ongevraagd. Hij geeft door zijn optreden een gevoel van vertrouwen en blijkt een goed luisterend oor te hebben. Een oprechte belangstelling voor de problemen van zijn patiënt, gekoppeld aan het gevoel dat hij mij heeft gegeven zich in te kunnen leven met de zaken die mij bezighouden, maken dat ik Dr. Van de Ven een uiterst aimabele en kundige chirurg vind, waardoor ik mij graag laat opereren, indien noodzakelijk.”

Oncoloog Lustig, 17 september 2013: “Mijn vader is door dokter Lustig behandeld. Heeft aandacht, luistert, zegt waar het op staat draait er niet omheen. Ze geeft duidelijkheid zodat patiënt weet waar ze aan toe zijn. Neemt alle tijd voor haar patiënten. Kortom een top oncoloog”