Leesvoor

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken met de poli Dermatologie:


via deze website:


mijnfz

met de telefoon:


alle werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur:
036 - 868 87 34
 
Het maken van een afspraak verloopt via ons Patiënt Contact Centrum. Bij medische vragen wordt u doorverbonden naar de polikliniek.


Onze polikliniek heeft een avondspreekuur op maandag en donderdag van 17.30 - 20.30 uur. Wij zijn gedurende deze tijden echter niet telefonisch bereikbaar.

Toegangs- en wachttijden

Wij proberen de toegangstijd (eerste afspraak op de polikliniek) en/of de wachttijd (voor een behandeling) zo kort mogelijk te laten zijn. Bij de meeste specialisten kunt u vaak al op korte termijn terecht. Bekijk de toegangstijden en wachttijden van het Flevoziekenhuis. Alleen specialisten en huisartsen kunnen een spoedafspraak voor u maken.

Co-assistenten of arts-assistenten op de polikliniek

Het Flevoziekenhuis is een opleidingsziekenhuis. Het is daarom mogelijk dat u eerst gezien wordt door een co-assistent of arts-assistent.
Indien u praktische of principiële bezwaren heeft om onderzocht te worden door een assistent, dan verzoeken wij u vriendelijk om dat liefst vooraf en anders direct en duidelijk aan te geven bij de balie. Uw wens wordt uiteraard gerespecteerd.