Leesvoor

Een bezoek aan de dermatoloog gaat altijd op afspraak. U wordt in principe verwezen door de huisarts of een ander medisch specialist. Bij een polikliniekbezoek kunt u zich melden bij de receptie van onze poli. U geeft hier uw afsprakenkaart en eventuele verwijsbrief af, waarna u kunt plaats- nemen in onze wachtkamer. Indien gewenst kunt u gratis gebruik maken van de drankenautomaat, een tijdschrift lezen of wachtkamerTV kijken. Voor de kleine kinderen is er een apart speelhoekje aanwezig. U wordt vanuit de wachtkamer door de dokterassistente of arts opgehaald.

dermatologie
Vaak is het mogelijk al bij een eerste bezoek een diagnose te stellen. Kleine onderzoeken kunnen direct worden verricht. Voor uitgebreid onderzoek of voor een poliklinische ingreep wordt meestal een nieuwe afspraak gemaakt.

Het is echter ook mogelijk dat u een recept voor medicijnen meekrijgt en/of een nieuwe afspraak voor controle wordt gemaakt.

Tijdsduur

Afhankelijk van uw klachten duurt een consult tussen de 5 en 10 minuten. Als er sprake is van een wachttijd, wordt dit getoond op de wachtkamer televisie.

Huisarts

De huisarts en eventueel verwijzend specialist worden schriftelijk van uw bezoek op de hoogte gebracht.

Vragen

Als u vragen heeft stel ze dan gerust aan de arts of assistente.

U vindt de polikliniek Dermatologie op de tweede etage. Volg vanaf de hoofdingang routenummer 67. Bekijk de route.