wolde

Ik heb gestudeerd in Groningen en ben opgeleid tot internist in het Slotervaartziekenhuis en het AMC. Ik ben gepromoveerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) op trombose en  longembolieën.

Mijn aandachtsgebied is de vasculaire geneeskunde. Vasculaire geneeskunde houdt zich bezig met de preventie en behandeling van ziekten en afwijkingen van bloedvaten. Diabetespatiënten hebben vaker dan normaal problemen met de bloedvaten.

Naast mijn werk als internist in het Flevoziekenhuis ben ik verbonden aan de afdeling vasculaire geneeskunde van het AMC. Via deze samenwerking doen we mee aan medisch wetenschappelijk onderzoek naar stoornissen in de vetstofwisseling (bijvoorbeeld een te hoog cholesterol) en vasculaire complicaties (bijvoorbeeld een vaataandoening die kan leiden tot een hartinfarct). Door onderzoek krijgen wij nieuwe inzichten in de preventie, opsporing en behandeling van diabetes.

Ik kijk naar de mens achter de patiënt. Samen kiezen we voor het beste behandelplan. Genezen kan ik diabetes niet, wel kan ik de patiënt meenemen op de weg naar een goed gereguleerde diabetes mellitus.

Waardeer mij op Zorgkaart Nederland
Waardeer het Flevoziekenhuis op Zorgkaart Nederland