Agenda

Download als een iCal bestand
Inloopochtend Mammacare
Woensdag, 20 Januari 2016, 10:00 - 12:00
Vrouwen met of na de diagnose borstkanker zijn 4 keer per jaar van harte welkom op de inloopochtend Mammacare. Deze ochtenden zijn gericht op lotgenotencontact waarbij iedere keer een thema centraal staat.

De eerstvolgende informatieochtend wordt gehouden op woensdag 20 januari 2016. Deze eerste inloopochtend van het jaar staat in het teken van een creatieve workshop. Wij hebben gekozen voor een workshop ‘Sieraden maken’ onder leiding van Irma Gilhuys. Vanwege de voorbereidingen die Irma moet treffen, is het  belangrijk dat u zich voor deze workshop aanmeldt.
Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Doe mee, het wordt een mooie ochtend!

Tijd: 10:00 - 12:00 uur.
Locatie: vergaderkamer 2, op de 1e etage.
N.B. Aanmelden tot en met maandag 18 januari a.s.

Vragen en aanmelden?
Bel de Mammapoli (036) 868 9688 of mail naar hdrijp@flevoziekenhuis.nl            

Irma Gilhuys stelt zich voor:
“In 1994 begon ik mijn winkel Gentle Exclusive Gifts in Amsterdam. Ik ontwerp en maak sieraden en interesseer me voor mode en woondecoraties. In de winkel vindt u dat terug: een gevarieerd, trendy en kleurrijk assortiment.
Elke 6 weken ga ik naar Parijs om inkopen te doen. Dan zoek ik naar leuke tassen, shawls, sieraden en andere leuke, kleurrijke modieuze artikelen voor de winkel. De webwinkel biedt een selectie hiervan. In de winkel in Amsterdam vindt u het totale assortiment.
Regelmatig ben ik op zoek naar mooi antiek servies om het assortiment zoals u dat kunt vinden op de site, aan te vullen. Het moet klassiek, bijzonder en/of onderscheidend zijn, mooi van kleur, beschildering en vorm voordat ik het opneem in het assortiment. De foto's geven op de site een goede indruk. Maar u kunt het ook in de winkel komen bekijken.”

Locatie Vergaderkamer 2, op de 1e etage