Agenda

Download als een iCal bestand
Creatieve workshop voor (ex)mammacare-patiënten
Woensdag, 17 Januari 2018, 10:00 - 12:00
Het thema van deze workshop is KRACHT.

De workshop wordt geleid door Wijnanda Heslinga, beeldend counselor en kunstenaar. Zij heeft zelf ook borstkanker gehad en in dat proces van behandelingen en herstel heeft zij gemerkt hoe belangrijk het is om aandacht te besteden aan het moeilijke, maar daarnaast ook om je bewust te richten op het goede (soms heel kleine dingen). Je bent ernstig ziek of ziek geweest en weer aan het herstellen, misschien word je niet meer beter. Er gaan allerlei emoties in je om; verdriet, angst, boosheid, onzekerheid, rouw om het 'gewone' wat er was en niet meer is.

In deze creatieve workshop wil Wijnanda graag werken met wat jou hoop, troost en kracht biedt. Een klein doosje beschilderen/versieren en vullen met een persoonlijk symbooltje dat jou daaraan herinnert. Misschien een bloem, een veertje, een woord, een tekst, een liedje. Je hoeft geen kunstenaar te zijn.....

Omdat het belangrijk is iedereen de aandacht te bieden die nodig is, is er plaats voor maximaal 15 deelnemers. Inschrijven  is dus belangrijk. Dit kan telefonisch via 036-868 9688 of per mail via hdrijp@flevoziekenhuis.nl. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen.

Datum: woensdag 17 januari 2018
Tijd: 10.00 - 12.00 uur
Locatie: vergaderruimte 2 op de eerste verdieping