Download als een iCal bestand
'Koolhydraat beperkt werkt'
Dinsdag, 06 Maart 2018, 19:30 - 21:45
Diabetesvereniging Nederland, Regio Midden-Nederland organiseert in samenwerking het Flevoziekenhuis en de Zorggroep Almere een informatie-avond voor alle mensen met diabetes, hun partners of begeleiders en voor iedereen die geïnteresseerd is in het leven met diabetes. Het onderwerp voor deze bijeenkomst is 'koolhydraat beperkt werkt!'.

Inhoud
Harriët Verkoelen, diëtiste en diabetesverpleegkundige, is expert in de koolhydraatarme leefstijl. In haar praktijk ziet zij de verbluffende resultaten van haar aanpak: afvallen lukt nu wel, klachten verdwijnen en het medicijngebruik bij mensen met diabetes type 2 kan verminderen of is zelfs niet meer nodig. Wat zijn koolhydraten? Waarom is het niet gezond om veel koolhydraten te eten en niet erg om meer vet te eten als je diabetes hebt? Waarom val je zonder koolhydraten beter af en wat mag je dan wel eten? Het komt deze avond allemaal aan de orde. Daarnaast is er volop gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Kortom, deze avond is dé mogelijkheid om in een informele sfeer direct contact te leggen met andere mensen met diabetes uit de regio.

Locatie: Flevoziekenhuis, Hospitaalweg 1 in Almere

Tijd: 19.30 - 21.45 uur, inloop vanaf 19.00 uur