Download als een iCal bestand
Informatiebijeenkomst 'Weer vrouw'
Donderdag, 11 Oktober 2018, 17:00 - 20:00
Contact hdrijp@flevoziekenhuis.nl
In de oktober borstkankermaand organiseren de Mammapoli van het Flevoziekenhuis en Streutker Mediskin de bijeenkomst ‘Weer vrouw’ voor (ex)borstkankerpatiënten, met een informatiemarkt en presentaties van diverse sprekers.
Het behandeltraject van borstkanker is intensief en heeft een grote impact op de geestelijke en fysieke gesteldheid van een vrouw. Er verandert onder meer veel en snel aan hun lichaam. Daarom is het nazorgtraject van een behandeling zo belangrijk. De bijeenkomst ‘Weer vrouw’ informeert vrouwen over de mogelijkheden hoe zij kunnen omgaan met ‘de nieuwe jij’. ‘Weer vrouw’ is bedoeld als aanvulling op de nazorgpoli van het Flevoziekenhuis.

Programma

Op de markt wordt informatie gegeven over problemen die kunnen optreden tijdens of na het behandeltraject. Bijvoorbeeld op het gebied van haaruitval, seksualiteit en de overgang. Er is ook aandacht voor complementaire zorg, coachingstrajecten, microneedling, massage en cosmetiek. De informatiemarkt is geopend van 17.00 – 18.00 uur en van 19.00 – 20.00 uur. Er zijn diverse hapjes en drankjes.

Tussen 18 en 19 uur worden presentaties gegeven over een drietal onderwerpen:
  • complementaire geneeskunde, door Cylla Friedberg, arts;
  • problemen rondom seksualiteit, door Marlies Kuijt, seksuoloog;
  • overgangsproblemen, door Mirjam Hartsuiker, overgangsconsulent.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail aanmelden voor de bijeenkomst ‘Weer vrouw’ via: hdrijp@flevoziekenhuis.nl. Ook vragen over de bijeenkomst kunnen via dit mailadres worden gesteld.

Locatie Streutker Mediskin, Schoutstraat 126 in Amere Stad