Download als een iCal bestand
Informatiebijeenkomst Hematon: wait-and-seebeleid bij nog niet behandelde patiënten
Donderdag, 01 November 2018, 19:00 - 21:30
Wat verandert er in je leven als je de diagnose kanker krijgt en er niet direct een behandeling wordt gestart, maar sprake is van wait-andseebeleid? Bregje van Zaane bespreekt de medische mogelijkheden en wat de psychische belasting van wait-and-seebeleid is.

• 19.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
  • 19.30 uur: Welkom door Hematon en hematoloog Jan Baars
  • 19.45 uur: Wait-and-seebeleid door Bregje van Zaane, internist-hematoloog Flevoziekenhuis
  • 20.30 uur: Pauze met koffie en thee
  • 20.50 uur: Uitwisselen van ervaringen met Hematonvrijwilligers Hennie Pander en Olga Verhoog
  • 21.30 uur: Afsluiting

Je bent van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst en ook naasten zijn welkom!

Via www.hematon.nl/almere
Lukt dat niet, bel dan tussen 19.00 - 21.00 uur met Hennie Pander, tel. 06-13 03 86 51.

Locatie Auditorium Flevoziekenhuis, Hospitaalweg 1, 1315 RA Almere