Download als een iCal bestand
Informatiemarkt ‘Wat heb jij nodig?’ op Wereldkankerdag
Maandag, 04 Februari 2019, 14:00 - 17:00
Kanker zet de wereld van patiënten en hun naasten op z’n kop. Omgaan met de ziekte, de beperkingen én de mogelijkheden, is daarom enorm belangrijk. Om hier aandacht aan te besteden en om iedereen die te maken heeft met kanker een hart onder de riem te steken, organiseert het Flevoziekenhuis op Wereldkankerdag de informatiemarkt ‘Wat heb jij nodig?’.

Bezoekers krijgen op de markt informatie over diverse, aan omgaan met kanker gerelateerde, onderwerpen zoals voeding, fitheid, seksualiteit, uiterlijke en innerlijke verzorging en meer. Zij kunnen meedoen aan een mindfulnesstraining, aan oefeningen in ‘kijken naar jezelf’ of zich laten verwennen met een hand- of stoelmassage. Ook kunnen ze genieten van lekkere én gezonde smoothies en hapjes, waarvan de keuken de recepten beschikbaar stelt.
Locatie Binnenstraat Flevoziekenhuis