Download als een iCal bestand
Buddygroep borstkanker: koffie/thee/vragenuurtje
Maandag, 25 Maart 2019, 11:00 - 12:00
Contact buddygroepmammacare@flevoziekenhuis.nl
Na de diagnose borstkanker zit je in een rollercoaster van emoties. Toch wil je doorgaan, sterk zijn en blijven voor je omgeving en ook voor jezelf…… herken je dit? Dan heb je wel eens een klankbord nodig, zo weten wij uit eigen ervaring.
Graag bieden wij - ervaringsdeskundigen, coaches, stoere en net als jij, sterke en lieve vrouwen - een luisterend oor. We praten graag met je door over andere dingen dan die medische zaken waarmee je al genoeg te maken hebt. Bij ons heb je de mogelijkheid je hart te luchten zonder iemand in je directe omgeving ermee te belasten, want WE HAVE BEEN THERE, DONE IT en zijn onszelf tegen gekomen….!

Kom naar ons koffie/thee- en vragenuurtje en maak kennis. Je bent van harte welkom! Graag wel even aanmelden, via buddygroepmammacare@flevoziekenhuis.nl
Het eerste uurtje is op maandag 25 maart 2019 van 11.00 tot 12.00 uur. Wij zijn dan te vinden vergaderruimte 2, routenummer 88 op de 1e etage van het Flevoziekenhuis.

Wijnanda, Karin, Jolanda en Annemarieken

NB. De volgende bijeenkomst is op maandag 29 april.
Locatie Flevoziekenhuis, vergaderruimte 2 (route 88), eerste verdieping