Wilt u iets vertellen over het Flevoziekenhuis? Dan kunt u een bericht plaatsen in ons digitale gastenboek. Dit bericht wordt de eerstvolgende werkdag gepubliceerd.

Het Flevoziekenhuis behoudt zich het recht voor reacties niet te plaatsen of te wijzigen. Bijvoorbeeld wanneer fatsoensregels worden overschreden of als de privacy of belangen van onze patiënten of individuele medewerkers worden geschaad. Heeft u klachten over uw behandeling of suggesties voor het verbeteren van onze dienstverlening? Ga dan naar Klachten en kritiek.

Voeg een bericht toe

Los de som op: 5 plus 16 is

Tacko Horn
Verleden jaar juni een tia gehad ben daar geopereerd door Dr.Willems een geweldige chirurg zoals de hele staf. Nogmaals mijn dank.

dinsdag 05 november 2019
Frans Loos
Vorige week een galblaasoperatie ondergaan. Ervaringen: zeer professioneel geholpen door alle medewerkers. Ook een goede uitleg vóór de operatie, door de anesthesist en andere medewerkers op de afdeling operatie. Na uitslapen op de kamer terecht gekomen. Zeer vriendelijke verplegers, schoonmaaksters en zaalartsen. Even een rustig praatje achteraf is achterwege gebleven. Je merkt dat er dan te weinig tijd is. Druk, druk, druk. Het zijn technische antwoorden. Overall: niets dan lof!

donderdag 24 oktober 2019
Henk Keller
Gisteren voor een liesbreuk geweest. Kwam wat spoed tussendoor wat begrijpelijk is en later dan gepland werd ik geholpen. Ik werd prima opgevangen. Wat een geweldige staf werkt er. Niets dan lof voor dit ziekenhuis.

zaterdag 05 oktober 2019
Nico Stam
Vandaag voor de uitslag geweest in het AMC bij dr v.d Ven alles goed en alles schoon, dat is de verdiensten van dr Gooszen en de voortreffelijke staf van verpleegkundigen waarvoor weer mijn dank aan allen.

dinsdag 17 september 2019
N.Stam
Zes dagen op de verpleegafdeling chirurgie gelegen en de witte engelen van de deze afdeling meegemaakt. Na een zeer geslaagde darm operatie door dr Gooszen, werd ik zo goed en liefdevol verzorgd op de afdeling door de verpleging en de gastvrouwen. Super bedankt.

maandag 09 september 2019
 
Powered by Phoca Guestbook