Wilt u iets vertellen over het Flevoziekenhuis? Dan kunt u een bericht plaatsen in ons digitale gastenboek. Dit bericht wordt de eerstvolgende werkdag gepubliceerd.

Het Flevoziekenhuis behoudt zich het recht voor reacties niet te plaatsen of te wijzigen. Bijvoorbeeld wanneer fatsoensregels worden overschreden of als de privacy of belangen van onze patiënten of individuele medewerkers worden geschaad. Heeft u klachten over uw behandeling of suggesties voor het verbeteren van onze dienstverlening? Ga dan naar Klachten en kritiek.

Voeg een bericht toe

Los de som op: 8 plus 8 is

Henk Keller
Gisteren voor een liesbreuk geweest. Kwam wat spoed tussendoor wat begrijpelijk is en later dan gepland werd ik geholpen. Ik werd prima opgevangen. Wat een geweldige staf werkt er. Niets dan lof voor dit ziekenhuis.

zaterdag 05 oktober 2019
Nico Stam
Vandaag voor de uitslag geweest in het AMC bij dr v.d Ven alles goed en alles schoon, dat is de verdiensten van dr Gooszen en de voortreffelijke staf van verpleegkundigen waarvoor weer mijn dank aan allen.

dinsdag 17 september 2019
N.Stam
Zes dagen op de verpleegafdeling chirurgie gelegen en de witte engelen van de deze afdeling meegemaakt. Na een zeer geslaagde darm operatie door dr Gooszen, werd ik zo goed en liefdevol verzorgd op de afdeling door de verpleging en de gastvrouwen. Super bedankt.

maandag 09 september 2019
Riena luiten
Ik wilde bij deze even een groot compliment geven aan de gene die mij geopereerd heeft aan een ooglidcorrectie. Ik was heel nerveus en kreeg ook een paniekaanval maar er was zoveel begrip. Heel vriendelijk en goed geholpen. Makkelijk om altijd kritiek te leveren daarom een positief bericht!

dinsdag 30 juli 2019
Jochen Böngler
I was there on the 25.07.2019 as an emergency. I was treated very kind and i left the same day. It was possible for going home by train. All Persons was very kind and explained eyerything to me. So thank you and thanks for the two medics in the ambulance.

zaterdag 27 juli 2019
 
Powered by Phoca Guestbook