De orthopedisch chirurgen van het Flevoziekenhuis organiseren op donderdag 18 april voor het eerst een pdf hands-on cursus orthopedisch onderzoek (467 KB) . De cursus wordt georganiseerd ism de afdeling Fysiotherapie en de WDH. Na een korte theoretische inleiding over het orthopedisch lichamelijk onderzoek en injecties van de knie en schouder, kunt u onder supervisie het orthopedisch onderzoek van de schouder, heup en knie verrichten bij enkele proefpersonen en patiënten. Bij de ontvangst vanaf 17.15 uur staan broodjes met soep voor u klaar. Om 17.30 uur start het inhoudelijke programma en rond 19.00 uur wordt de cursus afgesloten.

Locatie

De cursus vindt plaats in de grote oefenzaal van de afdeling Fysiotherapie van het Flevoziekenhuis (volg route 155)

Opgeven

Opgeven voor de hands-on cursus kan door een e-mail, met daarin uw naam, adres, eventueel het gezondheidscentrum waar u werkzaam bent, te sturen naar orthopedie@flevoziekenhuis.nl. Vermeld s.v.p. ‘Hands-on’ in de onderwerpregel.

Nascholingspunten (2) voor de cursus zijn aangevraagd door de WDH.