Zwanger worden lijkt zo vanzelfsprekend.  Je ziet steeds vaker zwangere vrouwen om je heen.  Dan bemerk je na vele maanden dat een spontane zwangerschap bij jou uitblijft. De wens om zwanger te worden gaat steeds meer je leven bepalen. De onrust slaat toe. Is het jullie wel gegund, is er iets mis?

De fertiliteitsafdeling in het Flevoziekenhuis heeft een klein medisch team die zich uitsluitend met deze problemen bezig houdt. U krijgt dus steeds met dezelfde mensen te maken zodat er een prettige en vertrouwde sfeer ontstaat. Op deze manier kunnen we de juiste tijd en aandacht besteden aan alle medische en emotionele aspecten rondom de behandeling en de keuzes waar u mee te maken krijgt.

fertiliteit01
De afdeling heeft een gespecialiseerd laboratorium en secretariaat wat zeker bijdraagt aan de hoge kwaliteit die wij nastreven. Zo is er ook een psychologe aan onze kliniek verbonden die u behulpzaam kan zijn.

Wij werken als transport IVF/ICSI kliniek nauw samen met het VUmc in Amsterdam. Wij doen meer dan 160 behandelingen per jaar en zijn trots op onze hoge zwangerschaps¬cijfers . Hiernaast verrichten wij meer dan 400 inseminaties per jaar.