Leesvoor

peters marjolein

Functie: Fysiotherapeut
E-mail: mpeters2@flevoziekenhuis.nl

Opleiding: Fysiotherapie, ALO (specialisatie speciaal onderwijs), Verzorging/Gezondheidskunde, Vertrouwenspersoon/counselor (HvA)

Specialisaties:

  • Gesuperviseerde looptraining (claudicatio intermittens)
  • Hartrevalidatie
  • Motivational Interviewing (MI)
  • Vertrouwenspersoon
  • Specialist in bewegen (ALO)

“Van mijn 7e tot mijn 18e heb ik op het hoogste niveau hockey gespeeld bij Kampong. Na het afronden van het gymnasium (bèta) ben ik aan twee nieuwe uitdagingen begonnen: atletiek en de ALO sportacademie. Bij atletiek deed ik de sprintnummers onder leiding van bondscoach Peter Verlooy. Heel veel loopscholing gehad...

Mijn laatste jaar aan de ALO bestond uit een specialisatie speciaal onderwijs. Ik liep stage in Revalidatiecentrum de Hoogstraat in Utrecht en behaalde mijn diploma sportmassage. Hierna ben ik snel begonnen met lesgeven en tegelijkertijd heb ik een jaar psychologie aan de UVA gestudeerd. Daar ontdekte ik dat ik toch meer een doener ben. Ik heb 15 jaar lang met veel plezier lesgegeven op de middelbare school en ondertussen een diploma verzorging/gezondheidskunde behaald. Om de leerlingen beter te kunnen begeleiden ben ik ook counselor/vertrouwenspersoon geworden.

En daarna ben ik fysiotherapie gaan studeren. Dat blijkt een ware roeping. Ontzettend leuk om de zorg en het bewegen te kunnen combineren.”