Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Almeerse schouwburg vierden we op woensdag 29 juni jl. het  25-jarig jubileum met onze (zorg)partners, huisartsen, verloskundigen, tandartsen, apothekers, fysiotherapeuten, (oud)bestuurders en overige relaties. Burgemeester Franc Weerwind sprak woorden van trots over het Flevoziekenhuis en benadrukte het belang van het ziekenhuis voor de stad. “Patiënten zijn u dankbaar voor de wijze waarop u zorg verleent, het ziekenhuis is daarnaast belangrijk als werkgever en opleidingsziekenhuis. U verleent niet alleen goede zorg, maar legt ook op een uitstekende manier relaties in de stad. Dank u wel daarvoor!”

weerwind anita

Ook de bestuursvoorzitters van onze alliantiepartner AMC, Zorggroep Almere en Medi-Mere spraken positief over het Flevoziekenhuis. Namens het Flevoziekenhuis reageerde Anita Arts: “Dank voor uw warme woorden. Dank voor het vertrouwen en voor de samenwerking! Het is belangrijk en fijn te horen dat onze belangrijkste partners de samenwerking met het Flevoziekenhuis zo positief ervaren”.

scherder

De ruim 200 gasten genoten van de interactieve lezing ‘Het brein in beweging’ door Eric Scherder, hoogleraar Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit, in samenwerking met het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO). Scherder demonstreerde op ludieke wijze het positieve effect van beweging en muziek op het menselijke brein. De bijeenkomst werd afgesloten met een walking dinner en een mooi soul-jazzy optreden van zangeres Tamara Nivillac en Stanley Clementina (gitaar).