Een afspraak maken met de polikliniek Gynaecologie kan op de volgende manier:


met de telefoon:


alle werkdagen
tussen 08.00 - 17.00 uur:
036 - 868 87 00

Het maken van een afspraak verloopt via ons Patiënt Contact Centrum. Bij medische vragen wordt u doorverbonden naar de polikliniek.

Afspraak afzeggen?

Kunt u uw afspraak niet nakomen? Laat ons dit uiterlijk 24 uur tevoren telefonisch weten. In uw plaats kunnen wij een andere patiënt misschien sneller helpen.
N.B. Wilt u uw afspraak digitaal afzeggen via mijnFlevoziekenhuis.nl, dan dient u dit 48 uur van tevoren te doen.

Toegangs- en wachttijden

Wij proberen de toegangstijd (eerste afspraak op de polikliniek) en/of de wachttijd (voor een behandeling) zo kort mogelijk te laten zijn. Bij de meeste specialisten kunt u vaak al op korte termijn terecht. Bekijk de toegangstijden en wachttijden van het Flevoziekenhuis. Alleen specialisten en huisartsen kunnen een spoedafspraak voor u maken.

Co-assistenten of arts-assistenten op de polikliniek

Het Flevoziekenhuis is een opleidingsziekenhuis. Het is daarom mogelijk dat u eerst gezien wordt door een co-assistent of arts-assistent.
Indien u praktische of principiële bezwaren heeft om onderzocht te worden door een assistent, dan verzoeken wij u vriendelijk om dat liefst vooraf en anders direct en duidelijk aan te geven bij de balie. Uw wens wordt uiteraard gerespecteerd.