Gynaecoloog

baal

Sinds september 2010 ben ik werkzaam als gynaecoloog-oncoloog in het Flevoziekenhuis. Na mijn registratie als gynaecoloog in 2004 heb ik nog een extra opleiding subspecialisatie Oncologie van 2 jaar gevolgd in het VU Medisch Centrum te Amsterdam. Daarbij ben ik voor het opereren van baarmoederhalskanker 8 maanden in Pretoria (Zuid-Afrika) geweest. Na mijn opleidingen heb ik 4 jaar in het VU Medisch Centrum te Amsterdam gewerkt, waarvan de laatste periode in samenwerking met het AMC en AVL.

Eén van de belangrijkste taken voor mij in het Flevoziekenhuis zijn laparoscopische (kijk) operaties. Verder ben ik samen met collega gynaecoloog Merel van Doorenmaalen verantwoordelijk voor de afwijkende uitstrijkjes, waarbij we proberen om de diagnose en de behandeling zoveel mogelijk op de polikliniek uit te voeren. Ook zien wij patiënten met problemen aan de vulva (schaamlippen).

Binnen het Flevoziekenhuis leiden wij met alle gynaecologen coassistenten, jonge dokters en gynaecologen op. De verantwoordelijkheid hiervoor draag ik samen met dr. Kleiverda.

Waardeer mij op Zorgkaart Nederland
Waardeer het Flevoziekenhuis op Zorgkaart Nederland