Leesvoor

Gynaecoloog

lenglet

Sinds 2010 ben ik werkzaam in het Flevoziekenhuis als gynaecoloog.

Ik heb van 2005 tot 2010 mijn opleiding tot gynaecoloog gevolgd in het VU Medisch Centrum te Amsterdam en in het Flevoziekenhuis. Voordat ik aan deze opleiding begon, heb ik ruim 3 jaar ervaring opgedaan in het Diaconessen Ziekenhuis te Leiden, het SLAZ te Amsterdam en aan de VU.

Voor de Gynaecologie als specialisatie heb ik gekozen omdat Gynaecologie een zeer breed vak is. We behandelen patiënten van jong tot oud en met een grote diversiteit aan klachten en problematiek. Wij werken op zowel de polikliniek, als op de verloskamers als op de OK. Dit maakt dit het werk zeer afwisselend.

Het Flevoziekenhuis is door het steeds groter wordende patiënten-aanbod, de  goede werksfeer en goede onderlinge contacten tussen specialismen, een zeer dynamische werkplek met een goed opleidingsklimaat.  

Binnen de Gynaecologie houd ik mij voornamelijk bezig met hoog risico Verloskunde en benigne Gynaecologie. De zorg voor de patiënt staat daar voor mij in op nummer één. Samen met een patiënt tot een goede oplossing komen is daarin mijn hoofddoel.

Specialisatie
  • High risk verloskunde
  • minimaal invasieve chirurgie
Waardeer mij op Zorgkaart Nederland
Waardeer het Flevoziekenhuis op Zorgkaart Nederland