Om u als huisarts of praktijkondersteuner meer inzicht te geven in de dagelijkse praktijk van de oogarts en u handige tips te geven om de eerstelijnszorg voor oog- of visusklachten te optimaliseren, nodigen wij u uit om op World Sight Day, donderdag 12 oktober, onze polikliniek Oogheelkunde te bezoeken. Wij bieden u een kennismaking met het team én een praktische ‘hands on-training’.

In de hands on-training besteden we aandacht aan goede visusmeting, beoordelen cornea/het rode oog, aanleggen oogzalfverband, druppelinstructie. We bespreken alarmsymptomen en risicofactoren oogproblemen en u kunt live meekijken met een ‘spoed’-patiënt.

Waar en wanneer?

De training en kennismaking vinden plaats op donderdagmiddag 12 oktober 2017, van 14.00 uur tot 16.30 uur, op de polikliniek Oogheelkunde.

Aanmelden

Graag vóór 30 september per e-mail via oogheelkunde@flevoziekenhuis.nl. Heeft u een onderwerp waarover u die dag meer zou willen horen? Vermeld dit dan ook in uw mail.

N.B. Deze activiteit is een initiatief naar aanleiding van World Sight Day. De reguliere huisartsenscholing staat reeds gepland voor maandagavond 11 december 2017.

Pin It