Internist
heer
Mijn naam is Koen de Heer en ik werk sinds 2013 in Almere als internist-hematoloog. Dat doe ik met veel plezier. De kleinschaligheid (waardoor je vrijwel alle medisch specialisten uit het ziekenhuis persoonlijk kent), het open en lichte gebouw, en de collegiale sfeer maken het Flevoziekenhuis een prettig ziekenhuis om te werken.

Dit is voor mij echter minder belangrijk dan de inhoud. In het Flevoziekenhuis kan ik werken op een afdeling waar alle voorwaarden aanwezig zijn voor optimale hematologische zorg. In de ambitieuze staf zitten 2 hematologen en 2 oncologen. De afdeling radiotherapie van het AMC heeft in het ziekenhuis een volledig geoutilleerde dependance. En ik heb voldoende tijd voor mijn patiënten. Naast inhoudelijke perfectie zijn voor mij rustige begeleiding en goede uitleg de belangrijkste onderdelen van het vak.

Ik werk ook als hematoloog in het AMC. Dit maakt dat academische expertise binnen handbereik is. En behandelingen die even goed in Almere kunnen worden uitgevoerd, zijn prettig dicht bij huis beschikbaar voor mijn patiënten. Is de complexiteit zodanig dat een behandeling beter in het AMC kan worden plaatsvinden, dan gebeurt dit daar.

Ik heb 3 kleine kinderen en in mijn vrije tijd lees en kook ik graag. Ik zit vaak op de racefiets en luister graag naar klassieke muziek.

Waardeer mij op Zorgkaart Nederland
Waardeer het Flevoziekenhuis op Zorgkaart Nederland