Een unieke job op 2 dynamische acute afdelingen?

Voor een combinatie functie op de IC én SEH zijn wij op zoek naar:

verpleegkundige IC &SEH
24 - 36 uur per week

De functie:
Als high care verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de totale zorg van de aan jou toevertrouwde patiënten in complexe, instabiele en soms levensbedreigende situaties. En dat alles vanzelfsprekend binnen de kaders van zorgpaden en richtlijnen. Je werkt zowel op de IC als op de SEH in een unieke combinatie functie. Je coördineert de (complexe) zorg van een groep patiënten of het totale zorgproces van de afdeling. Je start zelfstandig behandelingen als de situatie daar om vraagt. Je levert een actieve bijdrage aan de professionaliteit en kwaliteit van zorg van het team en jouzelf. Ook coach en begeleid je collega’s in opleiding.

Bekijk ook eens dit filmpje. (de link werkt het beste in Chrome)

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • Je bent in het bezit van zowel het diploma IC als SEH verpleegkundige;
  • Je vakkennis op beide specialisme is actueel en je hebt je deskundigheid aantoonbaar op peil gehouden;
  • Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen;
  • Je kunt analytisch denken, tot een oordeel komen en durft op basis daarvan besluiten te nemen;
  • Je luistert, bent vasthoudend en tactvol in de samenwerking met collega’s en in de relatie met patiënt en hun verwanten;
  • Je bent resultaatgericht en hebt – ook onder hoge druk - oog voor de kwaliteit van zorg en je sluit aan bij wat de patiënt wil en/of nodig heeft en denkt daarbij in oplossingen en kansen;
  • Je kunt een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van klinisch redeneren en EBP op de afdeling en weet collega’s daarbij te ondersteunen.

Wij bieden:
Je werkt afwisselend (per kwartaal) op de IC en de SEH. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar op basis van de behoefte van beide afdelingen. Je krijgt voldoende scholingsmogelijkheden, om voor beide specialisme je bekwaamheden te onderhouden. De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen. Deze functie is ingedeeld in FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kom je bij ons werken, dan ontvang je een cadeaubon en een persoonlijk opleidingsbudget (volledig vrij te besteden) als je één jaar in dienst bent. Wil je hierover meer weten, neem dan contact op met de bedrijfsleider of teamleiders.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ine Zijlstra, bedrijfsleider EVR IC a.i., bereikbaar op 036 – 868 9632, of Ineke Wolf, teamleider IC bereikbaar op 036 - 868 9993, of Ingrid Hendrikse, bedrijfsleider EVR SEH a.i., bereikbaar op 036 – 868 9304 of Marieke Zwarteveen, teamleider SEH, bereikbaar op 036 – 868 8608.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV tegemoet via onderstaande link "solliciteer", onder vermelding van vacaturenummer 2018-404.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij 
Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar onze privacy statement: https://www.flevoziekenhuis.nl/organisatie/privacy-statement

BW 1ster