ANIOS Cardiologie
Reumatoloog
ANIOS Neurologie

Klopt jouw hart voor de patiënten?

Binnen de afdeling Cardiologie is per 1 februari 2019 een vacature ontstaan voor de functie:

ANIOS Cardiologie
36 uur per week (100%)

De afdeling:
De klinische afdeling cardiologie beschikt over 11 CCU bedden en 22 afdelingsbedden. Diagnostiek vindt plaats op de hart katheterisatie kamer en uitgebreide functieafdeling. De vakgroep bestaat uit 7 cardiologen, 1 physician assistant en 2 ANIOSSEN cardiologie en is geaffilieerd met het Tergooi ziekenhuizen en het AMC. Daarnaast worden er artsen in opleiding (AIOS) interne geneeskunde en deelspecialismen opgeleid voor de deelstage cardiologie. Verder heeft het Flevoziekenhuis de opleidingsbevoegdheid voor diverse specialismen waaronder de interne geneeskunde.

De functie:
Als ANIOS cardiologie ben je afwisselend werkzaam op de CCU, de afdeling cardiologie en verricht je consulten op alle verpleegafdelingen. Bij de werkzaamheden word je gesuperviseerd door de cardiologen. Jij hebt de mogelijkheid deel te nemen aan het cardiologisch onderwijs, afdelingsprojecten en onderzoek. Naast een uitstekende werkomgeving met de mogelijkheid ervaring op te doen op alle gebieden van de algemene cardiologische praktijk bieden wij prima werkvoorwaarden en een prettige sfeer.


Wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een diploma basisarts;
  • Je bent enthousiast en wilt je verdiepen in de Cardiologie.

Wij bieden:
Een zeer afwisselende ANIOS positie in een dynamisch ziekenhuis in de regio Groot Amsterdam. Je werkt voornamelijk van maandag t/m vrijdag overdag. Sporadische is er inzet in weekend/avond/nacht dienst.

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 65. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 5.154,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar, met een mogelijkheid tot verlenging.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer N. Bijsterveld, Cardioloog, bereikbaar op  036-868 9730, de heer H. Verheul, Cardioloog, bereikbaar op 036-868 8728 of de heer M.Kortz, Cardioloog, bereikbaar op 036- 868 8515.

Solliciteren?
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet via onze website: http://www.flevoziekenhuis.nl/werken-en-leren onder vermelding van 2018-472.

Het navragen van referenties en het overleggen van een "Verklaring omtrent het Gedrag" (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar onze privacy statement: https://www.flevoziekenhuis.nl/organisatie/privacy-statement

 

 

BW 1ster