Reumatoloog
Intensivist

­­­­­­­­­­­­­­­­Vanwege ziekte is binnen de vakgroep Reumatologie een vacature voor een half jaar ontstaan voor de functie:

Reumatoloog
31,5 uur per week (70%)

De afdeling:
Onze afdeling reumatologie bestaat in de normale situatie uit 3 reumatologen, 1 AIOS en 1 gespecialiseerd verpleegkundige. De reumatologie wordt door alle reumatologen in de volle breedte beoefend; er is een specialisatie op het gebied van de echografie. Onderwijs en opleiding staan hoog in het vaandel. Er is nauwe samenwerking met het Amsterdam UMC, zowel wat betreft de opleiding als ook op het gebied van wetenschappelijk onderzoek.

Het profiel:
Wij vragen:

  • een enthousiaste allround (bijna-)reumatoloog met goede communicatieve eigenschappen.

 Verder heeft u:

  • aantoonbare affiniteit met opleiding en wetenschappelijk onderzoek.

Wij bieden:
Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving, met veel ruimte en kansen voor nieuwe initiatieven. Er heerst een prettige en collegiale werksfeer.
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van een halfjaar, dit ter vervanging wegens ziekte. Wellicht zijn er mogelijkheden tot verlenging na dit half jaar.

De procedure:
De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

  • Gesprek met de vakgroep
  • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR

Belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dr. C. Verhoef, bereikbaar op telefoonnummer 036-868 8501. U kunt ook contact opnemen met Dr. M.C.Kortekaas, telefoonnummer 036-868 8574. 

Solliciteren?
Wij zien uw brief en CV graag voor 1 maart 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2018-454. Het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

U heeft ook rechten ten aanzien van uw gegevens. Graag verwijzen wij u naar het privacy statement.

 

BW 1ster