HR assistent
Accountmanager 1e lijns diagnostiek
Junior informatie analist
Apothekersassistent
Communicatieadviseur
HR adviseur
Information Security Officer
Vrijwilliger Mijn Infopunt
Senior kwaliteitsadviseur

Ben jij ons nieuwe gezicht van 1e lijns diagnostiek in Almere en omstreken?

Binnen de EVR Laboratorium ontstaat wegens pensionering een vacature voor de functie:

Accountmanager 1e lijns diagnostiek
24-36 uur per week (67%- 100%)

De afdeling:
Het Laboratorium van het Flevoziekenhuis biedt, in samenwerking met OLVG lab BV, een breed pakket aan klinisch chemisch, microbiologisch en pathologische diagnostiek aan. Hiervan maken zowel eerstelijns als tweedelijns zorgverleners in Almere en omstreken gebruik. De behoefte van zowel aanvragers als patiënten staat hierbij altijd centraal. Dit blijkt ook uit het brede pakket aan dienstverlening wat wij aanbieden: laagdrempelige consultatie door onze labspecialisten, breed aanbod aan point of care diagnostiek, diagnostische toets overleg en bij- en nascholingen en logistieke ondersteuning. Maar ook aan de ruime openingstijden van het laboratorium en de bloedafname, de vele prikposten en mogelijkheden voor bloedafname in de eigen praktijk en huisbezoeken. Hierdoor ondersteunen wij de patiënt en de huisarts, bij voorkeur in de 1e lijn, maar ook als de zorg tijdelijk in de 2e lijn plaats moet vinden. Wij brengen topzorg dichtbij.

De functie:
Als accountmanager 1e lijns diagnostiek ben je het gezicht van onze laboratoria voor eerstelijns zorgaanbieders in Almere en omstreken. Je bent verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van het pakket aan services en dienstverlening zoals deze door het laboratorium wordt aangeboden. Je verbindt nieuwe klanten aan ons en bouwt de dienstverlening aan bestaande klanten uit. Samenwerkingsafspraken worden door jou vastgelegd en geborgd. Je organiseert ook bij- en nascholingen voor klanten, meet klantbeleving en weet behoeften uit de markt om te zetten in uitgewerkte voorstellen voor verbetering van de dienstverlening. Hierbij zoek je ook actief de samenwerking met aanpalende diagnostische disciplines zoals radiologie.

Het Laboratorium en de eerstelijns zorg zijn in Almere en omstreken volop in beweging en vragen om een proactieve houding in verbeteringen op het gebied van commerciële dienstverlening en een efficiënte implementatie hiervan. Vanwege de grote diversiteit aan aanbieders is het belangrijk dat je het bestaande klantennetwerk behoudt en verder uitbreidt. Hiervoor is het nodig dat je beschikt over relationele vaardigheden om deze eerstelijns aanbieders aan het Laboratorium te binden en zodoende het bestaande klantennetwerk te behouden en verder uit te breiden. Tevens ken je onze positie ten opzichte van andere aanbieders.

Je werkt in een klein team, wat betekent dat de werkzaamheden zelfstandig opgepakt en uitgevoerd dienen te worden. Werken bij het Laboratorium van het Flevoziekenhuis betekent werken in een dynamische en gezellige organisatie waarbij je jezelf als accountmanager optimaal kan ontwikkelen, je meehelpt om het Laboratorium verder op de kaart te zetten en je jezelf direct of indirect in kunt zetten om onze patiënten de best mogelijke zorg te bieden en aanvragers de ondersteuning te bieden die zij nodig hebben.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

  • je beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding en je hebt aantoonbare kennis van 1e lijns (laboratorium)diagnostiek;
  • je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare relevante werkervaring in en een heldere visie op het vakgebied en de ontwikkelingen hierin;
  • je hebt affiniteit met de gezondheidszorg en bij voorkeur kennis van huisartsenzorg;
  • je werkt resultaatgericht en zelfstandig en met gevoel voor tact en (commercieel) inlevingsvermogen. Je weet daarbij afspraken te borgen, vast te leggen, op te volgen en te monitoren;
  • je weet hoe je de organisatie moet vertegenwoordigen zowel in als buiten de organisatie;
  • je kan tegenstellingen overbruggen en omgaan met weerstanden om de samenwerkingsdoelstellingen te realiseren.

Verder ben je:

  • communicatief zeer vaardig en klantgericht en je weet daarbij goed het midden te vinden tussen efficiëntie en optimale klantgerichtheid.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 50/55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij een fulltime aanstelling zullen werkzaamheden tevens in de regio Amsterdam plaatsvinden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Levitus, klinisch chemicus, telefoonnummer 036 868 8817 of met Jaco Schutte, manager Financiën en Commercie OLVG lab BV, telefoonnummer 020 599 3876.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent; 
  • Wat jij gaat toevoegen aan ons team;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 20 januari 2019 tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2018-475.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure. 

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

BW 1ster