HR assistent
Accountmanager 1e lijns diagnostiek
Junior informatie analist
Apothekersassistent
Communicatieadviseur
HR adviseur
Information Security Officer
Vrijwilliger Mijn Infopunt
Senior kwaliteitsadviseur

Jij bent een enthousiaste HR adviseur met oog voor menselijke verhoudingen

­­­­­­­­­­­­­­­­­

Binnen de stafafdeling HR is een vacature ontstaan voor de functie:

HR adviseur
24-28 uur per week (66,67% - 77,78%)

De afdeling:
Bij de afdeling werken 40 medewerkers. HR advies is één van de onderdelen. Dit team bestaat uit 3 HR adviseurs onder leiding van  het hoofd HR advies. Het Flevoziekenhuis wil zo veel mogelijk betrokken en bevlogen medewerkers. Het HR beleid en de HR activiteiten dragen bij aan deze doelstelling. De afdeling HR is een expertisecentrum voor leidinggevenden. Je werkt nauw samen met de andere collega’s van HR zoals de opleidingsadviseurs, de HR assistenten, de medewerkers van de Salarisadministratie, van de afdeling Werk & Gezondheid en van het Flexburo.

De functie:
In samenwerking met de collega adviseurs en ondersteunt door een eigen HR assistent adviseer je over het HR beleid en coördineer je de uitvoering daarvan voorenkele afdelingen van het ziekenhuis. Je begrijpt de ontwikkelingen binnen het ziekenhuis, kent de wet- en regelgeving en weet management en medewerkers oplossingsgericht te adviseren. Het werk varieert van individuele casuïstiek tot ontwikkelen van beleid en begeleiden van verandertrajecten. Met jouw werk lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van het ziekenhuis waarin betrokken en bevlogen medewerkers centraal staan. 

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Je beschikt over een academische opleiding, bij voorkeur rechten;
 • Je hebt ruime werkervaring (5-10 jaar). In deze ervaring heb je bewezen een volwaardige organisatie adviseur te zijn die beleid weet te ontwikkelen en te implementeren;
 • Je bent slim en analytisch sterk;
 • Je snapt hoe de “business” werkt en hebt oog voor mens en organisatie;
 • Als gelijkwaardige gesprekspartner kun je overtuigen en beïnvloeden;
 • Het is een pre als je eindverantwoordelijk HR manager bent geweest in een kleinere organisatie.

Verder ben je:

 • Proactief
 • Resultaatgericht
 • Enthousiast
 • Inspirerend

Wij bieden:
Wij bieden een veelzijdige functie, waarin alle aspecten van het personeels- en organisatiewerk aan bod komen in een ziekenhuis dat zich voortdurend blijft ontwikkelen. Je werkt in een prettige sfeer, in een collegiaal werkend team met veel ruimte voor individuele initiatieven.

Aanstelling vindt plaats voor een jaar met zicht op een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao ziekenhuizen. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden (8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering).

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joan den Braber, hoofd HR advies & services, bereikbaar op 036 – 868 8786.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je brief en CV graag voor 15 januari a.s. tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2018-504.

De selectiegesprekken zijn gepland op woensdag 23 januari a.s.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op. 

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

 

BW 1ster