ANIOS Cardiologie
Reumatoloog
ANIOS Neurologie

Leergierige basisarts met belangstelling voor neurologie in de volle breedte

Binnen EVR Neurologie is een vacature ontstaan voor de functie:

ANIOS Neurologie
36 uur per week (100%)

De afdeling:
De EVR Neurologie staat voor professionele, klantgerichte medische en verpleegkundige zorg aan patiënten met neurologische aandoeningen. Er is niet alleen aandacht voor somatische stoornissen, maar ook voor cognitieve en psychosociale stoornissen. Respect, kwaliteit, veiligheid en deskundigheid zijn hierin de sleutelwoorden. Onze denk- en werkwijze is creatief, flexibel en transmuraal.

De vakgroep Neurologie is een hecht team en bestaat uit 7 neurologen, ondersteund door 6 aniossen, 1 aios, semi-artsen en 3 coassistenten gedetacheerd vanuit het AMC.

De functie:
Je bent verantwoordelijk voor de zorg voor neurologische patiënten die zich presenteren op de afdeling Neurologie, SEH, of in consult elders. De afdeling bestaat uit 7 Stroke bedden en 15 algemene neurologiebedden. Op de afdeling werk je multidisciplinair samen met  professionele neurologie verpleegkundigen. Daarnaast verricht je wekelijks poliklinische werkzaamheden. Je participeert in nachtdiensten. De vakgroep stelt middelen ter beschikking voor nascholing en onderwijs. Door deze gevarieerde zorg is de functie een goede voorbereiding op een verdere carrière, of in de Neurologie of bijvoorbeeld de revalidatie- of huisartsgeneeskunde.

Het profiel:
Wij vragen:

  • Basisartsen die graag willen samenwerken, vragen durven te stellen en leergierig zijn.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 65. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 5.257,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van 6 maanden.

Belangstelling?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer Jons Verduijn, neuroloog, bereikbaar op 036 - 868 9023.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

  • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
  • Wat jij gaat toevoegen;
  • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2018- 511.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar onze privacy statement: https://www.flevoziekenhuis.nl/organisatie/privacy-statement

BW 1ster