Binnen de vakgroep Interne Geneeskunde is een vacature ontstaan voor de functie:

verpleegkundig specialist oncologie/hematologie
32 uur per week (88,89%)

De afdeling:
De polikliniek oncologie/hematologie bestaat uit de drie internist-oncologen en drie internist-hematologen, uit drie verpleegkundig specialisten, twee gespecialiseerd verpleegkundigen, een research-coördinator en dedicated polikliniekassistenten. Er wordt nauw samengewerkt met een goed opgeleid en gedreven verpleegkundig team op de klinische afdeling, de kurenkamers en de dagverplegingsunit. Er is een hechte samenwerking met de andere disciplines in ons ziekenhuis, inclusief de radiotherapeuten, werkzaam op de inpandige radiotherapie-afdeling van het Amsterdam UMC. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met het Amsterdam UMC: een hematoloog en oncoloog van het FZ werken deels in het Amsterdam UMC.
Ook wordt veel onderzoek gedaan op zowel gebied van hematologie als oncologie. Het team heeft als ambitie de studiedeelname en -participatie verder te vergroten en HOVON echelon C-afdeling te worden.

De functie:
Binnen het team oncologie/hematologie zijn wij op zoek naar een enthousiaste, flexibele verpleegkundig specialist, die samen met de collega verpleegkundig specialisten, gespecialiseerd verpleegkundigen en oncologen/hematologen de zorg voor onze snel groeiende groep patiënten verder gaat optimaliseren. We vragen affiniteit met de hematologie en de solide oncologie.

De verpleegkundig specialist heeft bevoegdheid tot het zelfstandig indiceren en uitvoeren van een aantal voorbehouden handelingen en kan hierdoor bij uitstek cure en care verenigen. De verpleegkundig specialist fungeert als case-manager voor onze patiënten en draait zelfstandig poli.

Naast de zorgtaken hoort bij de functie ook ondersteuning bij wetenschappelijk onderzoek. Initiatieven ter verdere professionalisering van het proces worden zeer op prijs gesteld.

Het profiel:
Wij vragen van jou:

 • Je bent in het bezit van het diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP) van een door de Nederlandse en Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) erkende HBO masteropleiding;
 • Je bent ingeschreven in het register verpleegkundig specialist;
 • Je voldoet aan de eisen van her(registratie) in het register van verpleegkundig specialist;
 • Je hebt kennis van oncologische en/of hematologische behandelingen;
 • Je hebt inzicht in grenzen van eigen deskundigheid en doet aan deskundigheidsbevordering;
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen de patiëntencategorie;
 • Je kunt binnen het betreffende specialisme het diagnostisch, therapeutisch en preventief arsenaal waar mogelijk evidence-based of best-practice toepassen;
 • Je hebt een goed inlevingsvermogen en kan op overtuigende en duidelijke wijze informatie overbrengen. Je kan goed zelfstandig werken, alsmede een coördinerende rol oppakken en weet adequaat op veranderende situaties in te spelen.

Wij bieden:
De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 65. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 5.257,-- op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

Belangstelling?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bianca Hoorn, bedrijfsleider EVR Interne Geneeskunde, bereikbaar op 036 8689687.
 
Solliciteren?
Graag ontvangen wij een motivatiebrief waarin je beschrijft:

 • Waarom jij de juiste persoon voor de functie bent;
 • Wat jij gaat toevoegen;
 • Waarom jij denkt dat jij bij het Flevoziekenhuis past.
Wij zien je brief en CV graag voor 18 april 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-016.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.
 
Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met Amsterdam UMC  en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar het privacy statement.

 

BW 1ster