Intensivist
medisch hulpverleners

­­­­­­­­­­­­­­­In teamverband de IC-zorg in Flevoland continu verbeteren?

Binnen de EVR Intensive Care (IC) is er vanwege het vertrek van een collega een vacature voor:

Intensivist
0,6 - 1 fte

De afdeling:
De ambitieuze vakgroep bestaat uit 6 intensivisten met verschillende basisspecialismen en subspecialisaties (Interne Geneeskunde, Anesthesiologie, Nefrologie, Acute Geneeskunde en Infectieziekten). Optimaliseren van de zorg voor de meest kritiek zieke patiënten zien wij als onze hoofdtaak, ook buiten de grenzen van onze eigen afdeling en het ziekenhuis. De IC is een closed format afdeling waarbinnen een goede samenwerking met aanpalende specialisten hoge prioriteit geniet. De IC Geneeskunde wordt door ons in de volle breedte uitgeoefend. Daarnaast is er binnen de vakgroep alle ruimte voor aandachtsgebieden. Er zijn 24/7 arts-assistenten aanwezig (ANIOS en AIOS voor opleiding Interne Geneeskunde en Chirurgie) die ook de voorwacht verzorgen. Er is een professioneel team van IC verpleegkundigen. Twee van de zittende intensivisten vervullen voor de RAV GGD Flevoland tevens de rol van medisch manager Ambulancedienst (MMA).
Onze moderne IC afdeling heeft 12 volledig geoutilleerde bedden en beschikt over apparatuur voor CCVH(D), plasmaferese en een echo apparaat. Verdere uitbreiding van de capaciteit is in de toekomst mogelijk, afhankelijk van de zorgvraag in de regio.
De vakgroep is op zoek naar een betrokken en bevlogen antegraad opgeleide collega.

Het profiel:
Wij vragen:

 • U bent een gecertificeerd intensivist, met ambitie en communicatief vaardig;
 • U kunt goed zelfstandig werken;
 • U hebt het vermogen om overzicht te bewaren in situaties waarbij u verantwoordelijk bent voor meerdere vitaal bedreigde patiënten;
 • U bent flexibel en stressbestendig;
 • U werkt graag in een enthousiast, collegiaal en vooruitstrevend team en wilt daaraan een constructieve bijdrage leveren;
 • U kunt feedback ontvangen, bent zelfbewust en reflecterend;
 • U hebt mogelijk affiniteit om in de toekomst een leidinggevende rol te vervullen.

Wij bieden:
Onze Intensive Care biedt een interessante en veelzijdige functie op een dynamische afdeling waarbij u samen met een enthousiast team de kwaliteit van zorg op een nog hoger peil kunt brengen. U wordt volwaardig lid van de Medische Staf. 

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

De procedure:
De selectieprocedure bestaat uit de volgende elementen:

 • Gesprek met de vakgroep;
 • Gesprek met collega medisch specialisten;
 • Assessment;
 • Gesprek met de voorzitter raad van bestuur, voorzitter medische staf en de manager HR.

Belangstelling?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw drs. A. Rijkeboer, intensivist en EVR-voorzitter, bereikbaar op 036 868 9291.

Solliciteren?
Wij zien uw brief en CV graag voor 31 maart 2019 tegemoet via onderstaande link onder vermelding van vacaturenummer 2019-042.

Een assessment, het navragen van referenties en het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de zevende stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met  Amsterdam UMC en onze eerstelijns partners. Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving. Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

Door het versturen van het sollicitatieformulier gaat u ermee akkoord dat uw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

U heeft ook rechten ten aanzien van uw gegevens. Graag verwijzen wij u naar het privacy statement.

BW 1ster